- Bas Blij -


Bas - Levend mens - 3D print - MDMA-LSD reis - Seks advies

MDMA reis


MDMA (ook wel bekend als exstacy (XTC)) is een synthetische substantie die je hart opent. In deze liefdevolle staat ervaar je hoe je bent als je alleen maar liefde kunt voelen en je angsten en boosheid er niet meer zijn.

Wil je ervaren wat MDMA voor jou kan doen, dan kan ik je:
- van advies voorzien
- voorzien van voedingsupplementen
- begeleiden bij de reis.

Ook kun je samen met je partner of vriend(in) de reis ondergaan.Advies en supplementen

Wil je advies en/of supplementen voor je MDMA reis, dan lever ik die graag. Door veel (zelf)onderzoek kan ik je veel tips geven hoe je voor jezelf de omstandigheden zo kunt creren dat je de reis optimaal ervaart. De supplementen die je via mij kunt krijgen helpen je de bij- en na-effecten van MDMA, zoals mogelijke kaakkramp, te reduceren en de 'kater' volledig weg te nemen.

Kosten voor 'reis'advies en/of voedingsupplementen: 20Begeleiding

Tijdens een MDMA reis begeleid ik je gedurende de 5 uur dat je in deze liefdevolle staat verkeert. Naast dat dit op zich al een mooie ervaring is krijg je ook inzichten over hoe je in het leven staat. De inzichten neem je daarna mee naar het dagelijks leven en krijgen daar hun meerwaarde. Een reis duurt ongeveer 5 uur, de inzichten blijven je je hele leven bij. De begeleiding kan bij mij in de praktijk of bij jou thuis in je vertrouwde omgeving plaatsvinden.

Je kunt ook de reis samen met je partner of vriend(in) ondergaan. Dit is een zeer krachtig en mooi therapeutisch proces. Samen reizen zal jullie band versterken en verdiepen en geeft openheid om te delen wat anders niet gezegd of gehoord kan worden.

Kosten begeleiding individueel: 100
Kosten begeleiding met partner: 150

Heb je interesse, neem dan contact met me op,
dan kunnen we bepalen of ik iets voor je kan betekenen.Meer over MDMA

- MDMA is niet lichamelijk verslavend. Het is wel licht geestelijk verslavend, op een vergelijkbare manier als bij alcohol. Het prettige gevoel kan bij mensen, die willen vluchten voor de werkelijkheid, een ongezonde aantrekkingskracht hebben, waar ze denken niet zonder te kunnen.
- Voor gebruik van MDMA moet je lichamelijk en geestelijk fit zijn. Het is beter om MDMA niet te combineren met andere stimulerende middelen.
- Bij gebruik van antidepressiva of antipsychotica is het nemen van MDMA zeer sterk af te raden. Zeker nooit zonder overleg met je arts of psychiater.
- MDMA heeft een geschiedenis als partydrug maar kan juist heel goed gebruikt worden voor spirituele groei in de juiste setting.
- MDMA is een variant van amfetamine en zorgt voor bij-effecten die daar op lijken. Drink genoeg maar let op dat je niet teveel drinkt door een gevoel van dorst en droge mond.
- De kater kan volledig worden voorkomen met de juiste voor- en nazorg.
- In Nederland is het illegaal om MDMA te verkopen en/of bezitten. Net als veel drugs wil de overheid niet dat we de positieve effecten ervan kunnen gebruiken voor onze groei. Bedenk dat de meeste drugs minder problemen veroorzaken dan alcohol.


Wikipedia over MDMA
Jellinek over MDMALSD reis


LSD (d-Lysergeenzuurdiethylamide) is een psychedelica die zorgt voor een verandering van je gewaarwording: een trip waarbij anders wordt gezien, gevoeld, beleefd en beoordeeld. Tijdens een spirituele LSD reis komt je onderbewuste meer naar de voorgrond, kun je (creatieve) inzichten krijgen en angsten tegen komen en doorwerken.

Wil je ervaren wat LSD voor jou kan doen, dan kan ik je:
- van advies voorzien
- begeleiden bij de reis.Advies

Wil je advies voor je LSD reis, dan geef ik die graag. Door veel (zelf)onderzoek kan ik je veel tips geven hoe je voor jezelf de omstandigheden zo kunt creren dat je de reis optimaal ervaart.

Kosten voor 'reis'advies : 20Begeleiding

Tijdens een LSD reis begeleid ik je gedurende de 7 to 9 uur dat je in deze andere staat verkeert. Je ziet dat jij en je omgeving geheel anders in elkaar zitten dan normaal gedacht of onderbewuste patronen worden bewust gemaakt en zijn zo te veranderen waar nodig. Na een reis sta je vrijer in het leven. Tijdens de reis zorg ik dat je je veilig voelt en in alle rust je processen kunt doormaken. De begeleiding kan in mijn praktijk plaatsvinden of bij jou thuis in je vertrouwde omgeving. Voel je je meer op je gemak met een vrouwelijke of meerdere begeleider(s), dan is dat in overleg mogelijk. Voordat je klaar bent voor een LSD reis, raden we aan eerst een MDMA reis te ondergaan om te wennen aan de verandering van bewustzijn en wat dit met je doet.

Kosten begeleiding individueel: 150

Heb je interesse, neem dan contact met me op,
dan kunnen we bepalen of ik iets voor je kan betekenen.Meer over LSD

- LSD is niet lichamelijk verslavend. Het is wel licht geestelijk verslavend, op een vergelijkbare manier als bij alcohol. Het prettige gevoel kan bij mensen, die willen vluchten voor de werkelijkheid, een ongezonde aantrekkingskracht hebben, waar ze denken niet zonder te kunnen.
- Voor gebruik van LSD moet je lichamelijk en geestelijk fit zijn. Het is beter om LSD niet te combineren met andere stimulerende middelen.
- Bij gebruik van antidepressiva of antipsychotica is het nemen van LSDA zeer sterk af te raden. Zeker nooit zonder overleg met je arts of psychiater.
- LSD staat bekend als een drug waarvan je rare dingen gaat zien en doen. Er zijn veel verhalen van mensen die denken te kunnen vliegen en dit ook proberen en psychotich worden. Een bad trip kan heel beangstigend worden als je je laat meenemen in die angst, terwijl het ook een helend effect kan hebben op je angsten. LSD kan goed gebruikt worden voor spirituele groei in de juiste setting. Een begeleider met ervaring is altijd wenselijk.
- In Nederland is het illegaal om LSD te verkopen en/of bezitten. Net als veel drugs wil de overheid niet dat we de positieve effecten ervan kunnen gebruiken voor onze groei. Bedenk dat de meeste drugs minder problemen veroorzaken dan alcohol.


Wikipedia over LSD
Jellinek over LSD

: Bas: Blij - ~Neptunusstraat~37-~[6543-WT]-~Nijmegen
+31627234830 - info @ basblij.org - www.basblij.org