- Bas Blij -


Bas - Levend mens - 3D print - MDMA-LSD reis - Seks advies

Seks advies


In de loop der jaren zijn er stukje informatie op mijn pad gekomen die uiteindelijk me duidelijk hebben gemaakt dat seks en seksualiteit zoals we dat normaal beleven een erg magere afspiegeling is van wat er mogelijk is. Seks is een (en misschien wel DE) manier om je te verbinden met het goddelijke. Door vanuit verbinding in contact te treden met je partner, en door de energie die vrijkomt bij de seksuele activiteiten op de juiste manier te kanaliseren, kun je door seks een eenheidservaring beleven.

Wil je weten hoe dit ook voor jou mogelijk is?
- kom dan naar één van mijn workshops
en/of
- maak een afspraak voor een persoonlijke sessie
en/of
- ga je inlezen in de literatuur.

Wat je ook kiest, de weg daarna vraagt veel oefening, met jezelf en daarna eventueel met je partner.

Workshops

Workshop 'Seksuele verdiepeing'
Data: vrijdag 29 maart en 5 april 2019 van 20.00 tot 22.00 uur
Locatie: Sarvata
Kosten: 55 €, samen met je partner: 90 €

Wil je verdieping in je seksleven: langer, zachter, intenser en met meer verbondenheid vrijen?
Ben je benieuwd naar wat er nog meer mogelijk is op het gebied van seksualiteit naast wat de media en internet je wijs maken? Dan is dit iets voor jou.

In deze cursus krijg je veel informatie die niet standaard beschikbaar is via de reguliere kanalen. We gaan onderzoeken hoe je als mens je seksuele energie kunt laten stromen en controleren. Je krijgt technieken aangereikt om je ‘oppervlakkige’ genitale orgasme te transformeren naar een diep totaal-lichaams orgasme. Je leert hoe je multi-orgastisch kunt worden en hoe dit tijdens het vrijen over kan gaan naar een staat van 'zijn'. Ook gaan we behandelen hoe de verbinding tijdens gemeenschap verdiept kan worden en hoe je elkaar kunt helen m.b.v. seksuele energie.

De kleren blijven aan. We delen informatie, we oefenen met energiestromen en je krijgt oefeningen mee. Geschikt voor zowel alleenstaanden als mensen in een (lange) relatie.
Persoonlijke Sessie

In een persoonlijke sessie kunnen we beter toegespitst werken op jou/jullie persoonlijk situatie. Kosten: 50 € voor 2 uur


Literatuur

De onderstaande boeken kunnen je verder helpen op je pad naar een diepere seksuele beleving.'Het multi-orgastische paar' door Mantak ChiaOf de opvolger hiervan : 'Seksuele geheimen van het paar'
'Coole seks relaxte liefde' door Wendy Doeleman

Absoluut ook een aanrader voor uw pubers


'Seksuheel' door Rita van Rijnsoever


: Bas: Blij - ~Neptunusstraat~37-~[6543-WT]-~Nijmegen
+31627234830 - info @ basblij.org - www.basblij.org